Objavljeno: 31.08.2014 u 11:57 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Pogledajte kako danas izgleda čuvena Jagodinka Simonović (FOTO)

Dragana Varagić je osamdesetih godina prošlog vijeka bila jedna od najpopularnijih mladih glumica. Devedesetih godina odlazi u Kanadu da bi se nakon dvije decenije vratila u Beograd. Evo čime se danas bavi…

jagodinka

Dragana Varagić je u Srbiji ostala zapamćena po ulozi izazovne pekarke Jagodinke Simonović u filmu “Varljivo ljeto ’68″.

Ona se i dalje bavi glumom:

„Aska i vuk” je moj kanadski multimedijalni projekat koji je još uvijek u drugoj fazi razvoja, jer ne mogu da se dovoljno odmorim i da mu se potpuno posvetim, meni važan jer priča o sudbini i slobodnoj volji. Kanadsko-crnogorska koprodukcija “Penelopijada”, komad koji sam režirala i koproducirala za tivatski festival “Purgatorije”, kako su me j, planiran je u maju za gostovanje u Beogradu” - rekla je Varagić.

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: