Objavljeno: 09.04.2014 u 16:46 | Zanimljivosti | Komentara:

Škorpion je dobar detektiv, Lav glumac, a Vodenjak kaskader

horoskop_muski

Ovan je rođen za direktora

Pripadnici ovog znaka imaju snažnu volju, entuzijastični su i natjecateljski raspoloženi. Sretni su na poslovima kojima se nagrađuje dodatan trud kroz bonuse, a vole i zadatke u kojima preuzimaju rizik. Odgovaraju mu sva zanimanja u kojima treba pokazati inicijativu, a idealni poslovi za njega su oni direktora, vojnika, kirurga, vatrogasca, voditelja gradilišta, brokera i PR menadžera.

Bik kao kuhar iz snova

Pripadnici ovog znaka pouzdani su i odgovorni radnici te vole stabilna i sigurna zanimanja, a idealno je ako su ona povezana s njihovom područjem interesa – financijama, hranom, dekorom i wellnessom. Profesije poput nutricionista, kuhara, financijskog upravitelja, odvjetnika, dizajnera interijera i bankara ispunit će njihove poslovne ambicije i potrebe.

Blizanci su odlični novinari

Hiroviti i nestalni pripadnici ovog znaka ljubitelji su profesija koje im pružaju razonodu, putovanja i osjećaj raznolikosti. Kako ne vole statične poslove i zatvoreni ih poslovi guše, za njih je idealno zanimanje novinara, putujućeg trgovca, menadžera u odjelu za ljudske resurse, motivacijskih govornika kao i spisatelja.

Raku odgovara medicina

Pripadnici ovog znaka imaju urođenu brižnost i volju za pomaganjem drugima, zbog čega je njihova idealna karijera usko vezana uz rad s ljudima. Profesije poput liječnika, medicinske sestre, njegovatelja, socijalnog radnika, prodavatelja nekretnina, povjesničara, meteorologa, pekara i vrtlara ispunit će njihove želje, ambicije i potrebe.

Lav je stvoren za pozornicu

Pripadnici ovog znaka stvoreni su za sve poslove u kojima se mogu istaknuti i zasluženo doći u centar pažnje. Ako su umjetnički tipovi, odgovarat će im posao profesionalnog glumca, glazbenika ili plesača, a drugima će pak biti idealno zanimanje zlatara, novinara, govornika, frizera, voditelja prodaje, dizajnera interijera, modnog dizajnera, pa i političara.

Djevice su odlični profesori

Pripadnici ovog znaka poznati su po svom perfekcionizmu i usmjerenosti na detalje, a vole poslove u kojima se točno zna za što su zaduženi i imaju samostalnost u radu. Idealno zanimanje za njih je ono profesora, poreznog istražitelja, arhivista, statističara, tehničara, pisca, krojača i varioca.

Vaga ima talent za diplomaciju

Pripadnici ovog znaka dijele se u dvije skupine – oni koji se odlučuju za rad povezan s estetikom te oni koji se odlučuju za rad s ljudima. Za njih je karakterističan poduzetnički i racionalan pristup poslovima, a idealna zanimanja su im diplomate, posrednika, socijalnog radnika, vizažista, frizera, domaćina, prodavatelja umjetnina i arhitekta.

Škorpion je odličan detektiv

Pripadnici ovog znaka najbolji su u poslovima koji zahtijevaju odluke pod pritiskom i visoku koncentraciju, a motivirat će ih zanimanja koja sa sobom nose i dozu opasnosti. Idealni su im poslovi voditelja sigurnosne službe, detektiva, forenzičara, pogrebnika, znanstvenika, kirurga i psihijatra.

Strijelcima odgovara rad sa životinjama

Pripadnicima ovog znaka potreban je posao koji im donosi opipljiv izazov i čije rezultate mogu odmah sami vidjeti. Kako ne vole rutinu, a obožavaju putovanja, odlično im leže poslovi turističkih vodiča. Druge idealne profesije za njih su veterinar, dreser životinja, sportski trener, producent ali i političar.

Jarac je stvoren za suca

Ambiciozni pripadnici ovog znaka vole profesije u kojima mogu doći do vrha ili se barem osjećati kao da su u poziciji moći. Idealna zanimanja za njih povezana su s financijama, no lako će se pronaći i u profesiji suca (bilo sportskog ili pravnog), vodećeg u timu znanstvenika, sudskog forenzičara, liječnika i računalnog programera.

Vodenjak kao kaskader

Pripadnici ovog znaka poprilično su nekonvencionalni, a takav je i njihov idealan odabir zanimanja u kojima im je najvažnije da nešto mogu stvarati ili biti u pokretu. U životu često mijenjaju poslove, a idealna karijera za njih je ona kaskadera, astrologa, vlasnika azila za životinje, vrtlara, pilota, izumitelja, glazbenika i modnog kreatora.

Ribama leži fotografija

Kreativni i strastveni, pripadnici ovog znaka su često umjetnički talentirani. Vole poslove u kojima upravo te osobine dolaze do izražaja, a sami kreiraju svoje rokove i plan rada. Idealna profesija za njih je ona fotografa, glazbenika, slikara, spisatelja, psihologa, instruktora joge i liječnika alternativne medicine.

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: