Objavljeno: 09.04.2014 u 10:39 | Zanimljivosti | Komentara:

Šest mjeseci je radio na poklonu za svog unuka. Poželjećete da i vama napravi jedan.

Šest mjeseci je jedan Kinez neprestao radio na poklonu za svog unuka. Kada je konačno završio, poklon je postao toliko popularan da je i za druge članove porodice morao da napravi još dva.

Ovaj pedesetogodišnjak je radio na nečemu što ne samo da izgleda fenomenalno, već ima i praktičnu primjenu za njegovog unuka…

sest-mjeseci-poklon-za-unuka-1

… koji će ovako brže stići do škole. Potrošivši svega 825 dolara, ovaj čovjek je napravio minijaturni Lamborgini. Za njegovu izradu mu je trebalo šest mjeseci. Autić radi na pet baterija, što je taman dovoljno da ode do škole i nazad.

Ima maksimalnu brzinu od 40 km/h. Auto ima funkcionalnu sirenu i radio, može da se zakači prikolica na njega, a u slučaju kiše i krov može da se podigne.

Članovima porodice, znatno starijim od njegovog unuka, toliko se svidio autić, da je napravio još dva primjerka.

Izvor: dobreprice.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: