Objavljeno: 04.01.2014 u 9:42 | Zanimljivosti | Komentara:

Sin rekao ocu da ga se stidi, a otac učinio nešto što će sin pamtiti cijelog života

Foto: Parentish.co.uk

Foto: Parentdish.co.uk

Biti tinejdžer je doista teško, bez obzira gdje odrastali i kakav život vodili. Najbolji primjer za to je tinejdžer po imenu Rain. Ima 16 godina, vjerovatno se susreće sa mnogo socijalnog stresa u školi, a sada se susreće i sa dnevnom dozom torture od strane svog super oca, čije je ime Dale.

Dale i njegova supruga imali su običaj da se oproste od svog sina svako jutro prije nego dođe školski autobus i mahali su mu dok autobus odlazi.

Rain je to mrzio i zatražio je od mame: “Nemoj pustiti više tatu da izlazi ispred kuće i maše mi”. Dale je na to ogvoroio na sljedeći način, a kao rezultat njegovog odgovora sinu možete pogledati galeriju ispod.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: