Objavljeno: 01.07.2017 u 9:48 | Zanimljivosti | Komentara:

SAZNAJTE SVE O VAMA: Izaberite jedno PERO i otkrijte vašu glavnu OSOBINU!

Pogledajte ovu sliku. Na njoj vidite pera. Koje pero vam se najviše sviđa? To može dosta reći o vama:

pero-foto

Pero broj 1

Ako vam se ovo pero najviše sviđa to može značiti da ste mirna i povučena osoba. Pravi ste prijatelj i opušteni ste sa bliskim prijateljima. Osjećajni ste.

Pero broj 2

Vrijedni ste, ambiciozni. Često volite da ste sami. Težite da ostvarite svoje ciljeve i često ste perfekcionist.

Pero broj 3

Ukoliko ste izabrali ovo pero, može značiti da ste vrlo nezavisna osoba. Ne odustajete i poraze smatrate poukama iz kojih ćete nešto izvući. Trudite se da pobjeđujete i ostvarujete svoje ciljeve.

Pero broj 4

Vrlo ste jak karakter i često težite savršenstvu.Ipak, ne trebate se opteretiti time jer ništa nije savršeno. Vrlo steć kreativni i imate dobre ideje.

Pero broj 5

Vrlo ste komunikativna osoba i volite pažnju. Dobar ste prijatelj. Ambiciozni ste i dobro se snalazite u poslovima. Ipak, ne trebate puno brinuti oko nekih stvari na koje ne možete uticati.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: