Objavljeno: 02.12.2014 u 20:38 | Auto & Moto, Zanimljivosti | Komentara:

Saobraćajci nisu mogli vjerovati: Djevojka uhvaćena sa 3,5 promila alkohola!

pijana_djevojka

NOVI SAD – S. B. (28) iz Novog Sada tokom vikenda uhvaćena je sa nevjerovatnih 3,5 promila alkohola u krvi. Ona je upravljala „mazdom 6“, a na mjestu suvozača bio je njen momak. Policajcima su rekli da su budući supružnici.

- Djevojku smo odmah isključili iz saobraćaja i uveli je u maricu, koja je krenula da je odveze u stanicu na trežnjenje. Nije se bunila. Međutim, kako je marica krenula, tako je njen momak sjeo u njena kola i krenuo za maricom. Na raskrsnici Rumenačke ulice i Jaše Tomića izašao je iz vozila i stao ispred marice. Policajci su onda i njega testirali i utvrđeno je da ima 1,5 promila alkohola, pa je i on odvezen na trežnjenje – rekao je izvor Kurira.

Izvor: www.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: