Objavljeno: 03.03.2017 u 11:49 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Sa 317 kilograma ona i dalje održava romantiku u vezi: Ovo su njeni TRIKOVI (FOTO)

Sa 317 kilograma, Nikol Luis se sigurno svrstava u najteže žene na svijetu. Ali, kako kaže, to nikako ne ubija romantiku u njenoj vezi sa Čarlijem.

nikol-luis (1)

Nikol i njen dečko Čarli žive u Ohaju, a ako njih pitate, romantičan izlazak je odlazak do prodavnice, gdje zajedno biraju i kupuju nezdravu hranu.

Romantičnu kupovinu, kažu, ne otežava ni činjenica da Nikol praktično ne može da se kreće oko rafova. Svuda je u kolicima gura Čarli, a ona ne može da učestvuje gotovo ni u jednoj svakodnevnoj aktivnosti. Ne može čak ni da se brine o njihovoj djeci.

nikol-luis (2)

Nikol se cijelog života bori sa viškom kilograma. Težinu od 181 kilograma dosegla je sa 16 godina. Odrastala je sa roditeljima narkomanima, a utjehu je tražila u hrani.

- Kupovina hrane je jedina zabavna stvar koju mogu da radim. Volim to da radim, uprkos tome što se teško krećem radnjom čak i u kolicima. Zato mi je mnogo teže da pogledam sve i vidim šta se sve nudi. Teško mi padne kada ne mogu da se mimoiđem sa nekim zbog toga što sam prevelika. Tada obično postanem i anksiozna jer znam da ljudi gledaju u mene – kaže Nikol. A u takvim situacijama želi samo jedno – još hrane.

nikol-luis (3)

Ekipa televizije TLC posvetila joj je jednu emisiju koja će se uskoro emitovati, a gdje će Nikol otkriti kako izgleda njena svakodnevnica sa 317 kilograma.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: