Objavljeno: 09.03.2018 u 14:20 | Zanimljivosti | Komentara:

PROROČANSTVO IZ BIBLIJE: Dolaze 3 dana potpune tame i vatra će padati sa neba

Svijet je spreman da se suoči sa tri stravična dana tame, gdje će vatra padati sa neba a sunce neće sijati, kažu hrišćani koji tvrde da je kraj blizu.

prorocanstvo

Svako ko nije zaštićen skloništem će nestati tokom biblijskog 72-časovnog perioda, u kom će uslijediti velika tama nad Zemljom gdje će vrebati demoni, tvrde oni.

Na kraju, ovo će se završiti pojavom mitske planete “Nibiru”.

Hrišćani vjeruju da nikada nije postojala takva “pobuna protiv Boga“, i da ćemo sada iskusiti istu sudbinu kao i oni u Sodomi i Gomori.

Prema Knjizi postanja: “Tada pusti Gospod na Sodomu i na Gomoru, dažd od sumpora i ognja. I zatre one gradove i svu onu ravan, i sve ljude u gradovima i rod zemaljski“, jer su ova mjesta bila “prepuna grijeha“.

Sada hrišćani vjeruju da se nalazimo u istoj “Svetoj akciji“, kaže internet sajt “3DaysDarkness”, koji navodi da Zemlja kasni sa ovim biblijskim fenomenom.

Na sajtu se navodi da će tokom tri dana “Sunce biti zatamnjeno i neće odavati svoju svjetlost“.

“Vatra će padati sa neba, što će prouzrokovati uništenje širom svijeta.“

“Tama će biti gusta. Biće nemoguće vidjeti.“

“Ako ljudi nemaju sklonište, onda će umrijeti. Svako ko iskorači napolje će umrijeti odmah.“

“Neće biti svjetla. Samo će blagoslovene svijeće davati svjetlost.“

“Tokom ova tri dana tame, demoni će dolaziti po svoje.“

“3DaysDarkness” dalje kaže da će svako ko bude mnogo virio napolje, biti pretvoren u kamen.

Prema riječima teoretičara zavjere, već postoje znaci da stižu tri dana tame.

Internet sajt teorija zavere, “Planet X News”, kaže da su znakovi: “Globalne aurore iznad polova. One su počele da se pojavljuju naročito u posljednjih godinu dana“.

“Crvenilo neba širom svijeta, koje se u određenim oblastima upravo sada delimično manifestuje.“

“Blizak prilazak nebeskog objekta – kao što su neke od planeta dolazećeg Nemezis-Nibiru sistema, koje su fotografisane i snimljene. Viđenje “Drugog Sunca“ se dešava godinama, bar još od 2009. godine.“

“Nibiru” je planetarni objekat koji se navodno kreće ka našem solarnom sistemu i izazvaće apokalipsu na Zemlji, što će obrisati većinu stanovništva.

Američka svemirska agencija NASA je negirala postojanje “Nibirua” i odbacila ove tvrdnje kao internet prevaru.

Dejvid Morison, astronom u ovoj svemirskoj agenciji, je rekao: “Ne postoji takva planeta, nikada nije postojala, i vjerovatno nikada ni neće“.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: