Objavljeno: 28.10.2016 u 12:50 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Pronašao je NAPUŠTENU KUĆU u šumi, ali tek ono što je otkrio u njoj ga je PRESTRAVILO (FOTO)

‘Još od vremena čuvenog filma ‘Vještica iz Blera’, ustezao sam se svaki put kada bih u šumi pronašao neku građevinu nalik ovoj’, kaže Edi Daglas o ovom stravičnom otkriću.

jeziva-koliba (1)

Čak i ako saznate nešto o ovakvim građevinama smještenim usred šume, malo ko od vaših prijatelja želi da krene sa vama i istraži njen enterijer.

Korisnik Redita Edi Daglas je provodio odmor u Koloradu, koristeći lijepo vrijeme za duge šetnje kroz šumu. Jednog popodneva naišao je na kućicu u šumi.

Odlučio je da zakorači preko praga ove čudne građevine. Nije imao problema sa otvaranjem vrata, ali ga je prestravilo sve što je ugledao, a nalazilo se unutar kolibe.

Pronašao je krst, ali to ne bi bilo uznemirujuće da se pored nije nalazio i pentagram, simbol koji se koristi u magijskim, neki bi rekli i satanističkim obredima.

U drugoj prostoriji je naišao na još jedan pentagram, a na zidu pored, bijelom bojom iscrtano ljudsko oko.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: