Objavljeno: 28.10.2016 u 12:34 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

RODITELJI GA 20 GODINA DRŽALI U PODRUMU ZAVEZANOG ZA KREVET: Nestao je kada je imao 16, živio je u mraku, u sobi prekrivenoj ljudskim izmetom

Brazilska policija pronašla je 36-godišnjeg muškarca zavezanog za krevet u podrumu kuće njegovog oca i maćehe. Armando de Andrade nestao je prije 20 godina dok je bio 16-godišnjak, a pronađen je potpuno zapušten, pothranjen, u sobi bez svjetla prekrivenoj ljudskim izmetom.

Armando

Policija ga je pronašla slučajno dok su pretraživali kuće u potrazi za članovima bandi. Kada su ga oslobodili, de Andrade je bio toliko traumatiziran da nije bio u stanju ni govoriti, samo je mogao klimati ili mahati glavom.

Detektivi u Sao Paolu, koji istražuju njegov slučaj, vjeruju da je živio puna dva desetljeća u zatočeništvu.

- Kad smo ga pronašli, izveli smo ga vani i nije nam ništa rekao. Nismo znali je li uplašen ili nadrogiran, rekao je šef policije Celso Marchiori.

- Nije mogao prepoznati da smo policajci. Pozvali smo Hitnu pomoć i odveli su ga ravno u bolnicu, kazao je.

Susjedi ga pamte kao sasvim normalnog 16-godišnjaka koji je volio voziti se na skateboardu i svirati gitaru, no jednog dana je nestao. Njegova obitelj tvrdila je da se preselio na sjever Brazila i da ‘mu ide dobro u životu’, da je zaposlen, da je zasnovao obitelj.

Roditelji poriču te optužbe. Njegov otac Amancio de Andrade tvrdi kako je Armando napustio rodni dom s 18 godina, te da se vratio prošli tjedan i molio obitelj da ga zaključaju u sobu kako bi mu pomogli s odvikavanjem od droge.

Istraga je u tijeku, a Amancio i njegova supruga za sad još nisu uhićeni. No morali su pobjeći iz svog stana nakon što su ih bijesni susjedi počeli napadati.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: