Objavljeno: 24.12.2016 u 10:07 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Prije 4 godine bila je zavisna od heroina i izgledala je OVAKO! Danas je slobodna i ZAPANJUJUĆE LIJEPA

- Bila sam monstrum! Monstrum u svakom smislu te reči – kaže Didža Hol, a ovo je njena priča.

djevojka-droga

Didža Hol (26) iz Arizone je decembra 2012. godine uhapšena, tog dana je i obećala svom deki da će se konačno iščupati iz kandži droge.

- Danas je tačno četiri godine od trenutka kada sam se skinula sa heroina i metamfetamina. Gornja leva slika pokazuje mene u punom sjaju zavisnosti i, kao kod većine, stanje mi se rapidno pogoršavalo. Donja leva slika sam ja na dan kada sam se predala u ruke Bogu i uz njegovu pomoć danas završavam fakultet. Uz to imam predivnog 18-mesečnog sina i svakog dana zahvaljujem Bogu što više nisam osoba sa fotografije! Upamtite, moguće je odreći se droge – napisala je Didža na Fejsbuku.

Odziv ljudi na internetu bio je ogroman, i svi imaju samo reči podrške i ohrabrenja za nju.

- Znam šta želim od života, a jedna od stvari je i pomaganje drugima da se otrgnu od droge. Fotografije koje sam okačila su ponižavajuće za mene, ali važno je da pokazuju pravi učinak opijata. Znajte da ništa od toga ne mora da bude vaša stvarnost, i da uvek ima izlaza – poručuje na kraju ova mlada majka.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: