Objavljeno: 20.07.2016 u 10:26 | Zanimljivosti | Komentara:

PRIČA KOJA JE POTRESLA SRBIJU I HRVATSKU: Romeo i Julija dobili nasljednika!

Prvo, pa muško! Osječki Romeo i novosadska Julija su dobili nasljednika! Prije par dana na svijet je došao mali Aleksa, čiji su mama i tata Sanela i Miodrag Novaković prošle godine u vrijeme blokade graničnog prelaza Srbije sa Hrvatskom “srušili” granicu kako bi se vjenčali.

prica-hrvatska-romeo-julija

Ponosni Miodrag ne može da dočeka trenutak kada će vidjeti svog malog prvenca i snažno zagrliti i poljubiti svoju hrabru ženu, koju su podvrgli carskom rezu.

- Aleksa se rodio u utorak, 12. jula, tačno u 11 sati ujutru. Noć prije toga uopšte nisam spavao, čekao sam kraj telefona da mi jave i kažu da su dobro. Rođen je carskim rezom i hvala bogu, sve je odlično prošlo. Sanela se brzo oporavlja, tako da je već prvi dan nakon porođaja ustala iz kreveta. Mali je težak 3.820 grama i dugačak 49 centimetara. Svi mi govore da je isti ja, presrećan sam – uzbuđeno kaže novopečeni tata, koji ne bi da gubi vrijeme i već planira drugo dijete, čim supruga bude mogla.

Kako je Miodrag poznat po hrabrosti, može samo da se pretpostavi da će tome učiti i svog nasljednika, ali samo ako kraj sebe bude imao djevojku vrijednu toga, kao što i njegov otac ima Sanelu.

- Nadam se da će Aleksa kad poraste naći dobru i hrabru djevojku poput svoje majke, koja će ga podržavati i u njemu buditi najbolje osobine, pa i hrabrost. Do tada, mi ćemo za njega ići ne samo preko granice, nego i na drugi kontinent ako treba. Ima da rušimo sve – odlučno, kao svaki pravi roditelj, kaže Miodrag.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: