Objavljeno: 20.07.2016 u 7:55 | Zanimljivosti | Komentara:

NADROGIRANE ORGIJA*O SA HRVATSKIM DIREKTORIMA: Daju nam 4.000 eura i rade nam šta hoće!

Državni direktori u Hrvatskoj vjerovatno ne bi sklopili milionske poslove da nema tri ključna faktora: pros*itutki, kokaina i jahti. Veliki broj moćnika koristi usluge eskort dame kada nisu sa svojim porodicama, a sastanke im često ugovaraju sekretarice. Sve pros*ituke su više nego dobro plaćene za svoje usluge o čemu svjedoči cifra od 4.000 eura za vikend!

musko-zensko

Neimenovana djevojka (26) počela je prije šest godina da se bavi elitnom pros*itucijom kaže da je ona imala sreće jer su joj dolazili “dobri klijenti“. Ona nije pala u ruke dilera ili posesivnih svodnika, već je zapala u “zlatni kavez“. Čak se i zaljubila u svoj klijenta, pa mu je na najprometnijim mjestima u Zagrebu napisala “Molim te, vrati se, volim te“.

U pitanju je bio “predsjednik uprave” koji je neko vrijeme bio sa zanosnom brinetom u vezi, ali je onda raskinuo ovu “vezu“.

Nakon toga je otišla na izlet u Kornate i dobila 2.000 eura za produženi vikend. Prosječna zarada za vikend je oko 4.000 eura, ali je ovaj put dobila manje jer je otišla sa još dvije drugarice. Inače, cijene na tržištu su standardizovane i iznose oko 500 eura za sek* sa dvojicom. Dodatne usluge, kao što su oralni i analni se*s, sek*ualna pomagala ili vanserijske želje, se naplaćuju oko 150 eura.

U sve je ušla slučajno. U Zagrebu je u jednom lokalu upoznala muško društvo, viđala se s njima nekoliko vikenda za redom, jedan od njih joj je poslie postao “veza“ za poslove.

“Ne maltretira me, uvijek nam sredi vrhunske klijente, većinom poslovne ljude. Kad mi je prvi put predložio da odem s njim i njegovim prijateljima na vikend, nisam bila sigurna želi li samo zabavu ili će mi to i platiti, pa sam ga pitala“, smije se brineta.

Takođe, ona dodaje da uz pros*ituciju ide i droga.

“Kad sam tek počela, toliko sam na jahti na Hvaru povukla kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u komadu. Bilo nas je nekoliko cura i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Stvari smo odložile u sobe. Kako uveče više nisam znala za sebe, pilo se cijeli dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obula sandale i potpeticama probila pod. Sutradan, kad su svi došli k sebi, vlasnik je toliko poludio da mi je najprije opalio šamar, potekla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu, a onda pobacao sve cipele, moje i mojih koleginica, u more. Nije nam ništa platio“, kaže brineta.

Ona dodaje, da je na ovaj način naučila da mora da poštuje klijente jer ih oni lijepo plaćaju, a često im kupuju i skupocjene darove.

“Sportisti su najgori od svih. Grubi su, bahati, neugodni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele. Upoznala sam nekolicinu za koje mogu reći da naginju gospodi, ako se oni uopšte mogu nazvati tim terminom. Drogiraju se više od ikoga, uvijek imaju kokain sa sobom, barem ovo što sam ja imala prilike da vidim. Gori od njih su još samo balavci, pripadnici zlatne mladeži. Sportisti vole cure iz Srbije i Crne Gore. Srpkinje su razuzdane, i s njima je uvijek dobra zabava. Naše cure su, istina, dosta uštogljene, pogotovo kad su u pitanju “razvikane“, javnosti poznate Hrvatice“, rekla je brineta.

U Hrvatskoj je trenutno aktualno samo jedno veliko suđenje za organiziranje pros*itucije na jahtama.

Glavni akter tog procesa je Slobodan Dubajić Dabi (61), poznati zagrebački trener borilačkih veština. On se tokom rata preselio u Beograd gdje je otvorio javnu u kuću u kojoj su česti gosti bili prilično opaki tipovi, ubice i ratni zločinci, poput Arkana.

Izvor: vecernji.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: