Objavljeno: 20.08.2016 u 11:29 | Zanimljivosti | Komentara:

PRAVI HOROR: Ako ovu stvar vidite UŽIVO, umrijećete iste sekunde! (FOTO)

Mnogi znaju legendu o Meduzi iz grčke mitologije, ženi sa zmijama umjesto kose. Ona ima moć da skameni čovjeka koji je pogleda u oči.

cernobil

Nešto slično, bar što se opasnosti tiče, možete vidjeti na fotografiji ispod. To je lava koja je izašla iz nuklearnog reaktora u Černobilju, poslije katastrofalne havarije tamošnje nuklearne elektrane 1986. godine. Zovu je “slonovo stopalo”, i teško je na stotine tona, iako ima samo nekoliko metara u širini.

Ova fotografija je napravljena pomoću ogledala iz druge sobe, na bezbjednoj udaljenosti, jer je kamera koju su spustili direktno u podrum elektrane, da snimi ovaj užas, eksplodirala od radijacije.

slonovsko-stopalo (2)

Dakle, ako biste se susreli sa “slonovski stopalom”, umrli biste iste sekunde. Da se ne ponovi…

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: