Objavljeno: 05.09.2014 u 9:04 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

POTREBNO IM JE 150 RADNIKA: Plata 8.000 eura mjesečno!

Evropska kancelarija za patente objavila je ponudu za zapošljavanje čak 150 inženjera u nekoliko evropskih gradova, u narednoj godini, za platu od četiri do osam hiljada eura mjesečno.

razgovor_posao

Na portalu posao.hr objavljen je oglas u kojem se stručnjaci iz oblasti fizike, hemije i drugih prirodnih nauka, uz obavezno dobro poznavanje barem dva jezika, pozivaju da karijeru grade na ispitivanju najsavremenijih tehnoloških patenata i to za mjesečnu platu od 4,2 do čak 8,0 hiljada eura, uz mogućnost dobijanja bonusa i raznih povlastica, piše Poslovni dnevnik.

Radna mjesta nude se u Minhenu, Hagu i Berlinu, a prijave se primaju do 9. oktobra. Kako napominju u Kancelariji za patente, prvi krug razgovora obavljaće se preko Skajpa.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: