Objavljeno: 14.10.2017 u 16:07 | Zanimljivosti | Komentara:

Potopila je nokat u svoje piće, nakon što je lak promijenio boju odmah je pozvala policiju!

Djevojke trebaju biti veoma oprezne kada izlaze. Pazite šta pijete i neka vaše piće bude na sigurnom kako niko ne bi ništa ubacio.

nokat

Nažalost, danas ima dosta slučajeva silovanja. Silovatelji često ubace drogu djevojci u piće kako ni je silovali. Ipak, postoji jedan odličan izum koji će pomoći da otkrijte da li vam je neko sipao drogu u piće.

Vjerovali ili ne, radi se o laku za nokte. Ono što trebate uraditi jeste da u piće umočite nokat. Ako se boja laka promijeni na ovaj način, znači da vam je neko stavio drogu u piće.

Tako je djevojka isporobala ovaj način, boja laka se promijenila i zvala je policiju. Ovo je zaista pametan način, slažete se.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: