Objavljeno: 14.10.2017 u 19:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

SIN JOJ SE OBJESIO I NJEN ŽIVOT SE PRETVORIO U UŽAS: Onda je uzela njegov telefon i pročitala STRAŠNU ISTINU! (VIDEO)

My Briggs je imala sina Daniela koji je bio uzoran učenik, pomagao je komšijama i išao u šumu da traži izgubljene životinje.

majka-sin (1)

Krio je strašnu istinu, bio je dobar učenik ali žrtva srednjoškolskog nasilja.

Iako su svi mislili kako se samo radi o verbalnom nasilju, bilo je tu mnogo više od toga. Njega su drugi ismijavali, tukli su ga, bacali smeće na njega, vrijeđali, ali on je to sve trpio i nije htio da brine svoju majku.

majka-sin (2)

Odjednom, Daniell sebi oduzima život, vjerovatno je podlegao pritisku srednjoškolskih kolega. Majci nije bilo jasno zašto je on to uradio, a kada je uzela njegov mobilni telefon, imala je šta i vidjeti. SMS poruke koje je dobijao su bile užasne, pune uvreda, a jedna posebno je bila privlačna.

Majka je pročitala poruku koja je glasila UBIJ SE, UČINI USLUGU SVIJETU. Daniell se nakon te poruke i ubio, tačnije objesio se. Majka nije mogla da vjeruje koliko djeca mogu da budu okrutni prema drugima.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: