Objavljeno: 08.11.2017 u 20:23 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Policajac je gledao ovo napušteno autu, a kada mu se približio i bolje pogledao ostao je u čudu! Evo šta je zapravo vidio…

Leonardo Almeida je policajac koji radi i živi u jednog predgrađu Bostona. Kao i svake radne noći, tako je i tada, dobio zadatak da sa jednim kolegom pođe u rutinski obilazak predgrađa. Međutim, baš tu noć mu se desilo nešto, što će mnogo da promijeni njega i njegovo razmišljanje.

policija (1)

Dok su se tako vozili, primjetili su pored puta stari automobil. Rekao je kolegi da trebaju tu zastati kako bi provjerili o čemu se radi, jer prije taj automobil tu nije ni bio.

Prišli su polako auto, upalili lampu i ugledao dvije osobe kako sjede na mjestu vozača i suvozača. Onda je okrenuo da svjetlost obasja zadnja sjedišta i tamo je spavalo dvoje djece.

Počeo ih je buditi, kako bi saznao zbog čega su tu i da li su imali udar ili nešto slično.

Roditelji, odnosno odrasle osobe su se odmah probudile i priznali su policajcu kako su morali da prodaju kuću u kojoj su živjeli, te da sada tumaraju ulicama kao neki beskućnici, jer nemaju gdje da prenoće.

policija (2)

Policajac uopšte nije razmišljao, nego ih je odvukao do jednog hotela i tamo im uplatio smještaj u iznosu od 190 dolara. Nikome ovo nije govorio, ni svom šefu.

Međutim , kolega koji je bio s njim ispričao je drugim kolegama o dobrom činu koji je uradio ovaj policajac, te su mu zbog toga odlikovali počasti.

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: