Objavljeno: 08.11.2017 u 19:18 | Film, Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Sharon Stone na plaži konačno pokazala da ima 59 godina (FOTO)

Glumica Sharon Stone ima 59 godina i za svoj izgled redovito dobiva komplimente kako izgleda mnogo mlađe.

seron-stoun (1)

Za razliku od većine zvijezda Hollywooda, glumica nije pobornica estetske kirurgije i tvrdi kako nikada ne bi otišla pod nož jer svoju tjelesnu formu i mlađahni izgled sasvim dobro održava redovitim vježbanjem i zdravom prehranom.

seron-stoun (2)

seron-stoun (3)

Ipak, fotografije koje su objavljene ovog vikenda, dok je Sharon Stone bila na plaži u društvu prijatelja, otkrile su kako godine ipak čine svoje i da koža ne može više biti tako zategnuta kao nekada kad smo je gledali u kultnim “Sirovim strastima”.

seron-stoun (4)

Sharon je konačno pokazala da ima 59 godina, ali i da ima samopouzdanja da se može skinuti u kupaći kostim, a žene diljem svijeta sigurno su barem malo odahnule kad su vidjele da ni Sharon više nije tako savršena.

seron-stoun (5)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: