Objavljeno: 06.12.2016 u 8:48 | Zanimljivosti | Komentara:

Pio u kafani, umro u bolnci, probudio se u mrtvačnici pa se vratio ponovo u kafanu

Jedan Rus se toliko napio votke da je završio u mrtvačnici. Nakon što je popio koju previše i srušio se, njegovi prijatelji su pozvali Hitnu pomoć.

rus-alkohol

Po dolasku u bolnicu ljekari su ustanovili da je čovjek umro od trovanja alkoholom i njegovo beživotno tijelo su odnijeli u mrtvačnicu.

U jednom trenutku se muškarac probudio i nije mogao da shvati gdje je. Jedino što mu je bilo jasno jeste da ga boli glava od previše pića i da mu je jako hladno. Te su noći svi kapaciteti mrtvačnice bili ispunjeni, pa se poprilično uplašio kada je oko sebe vidio mnogo beživotnih tijela – rekao je portparol policije Aleksej Stojev, prenosi RT.

U mrtvačnici su shvatili da su ljekari pogriješili kada su čuli strašne krike mamurnog Rusa. Straža je zato pozvala ljekare i policiju koji su ispitali muškarca, a onda ga pustili kući.

Muškarac nakon svega nije otišao kući, već se vratio u kafanu gdje se zapio i zatekao svoje prijatelje kako ga oplakuju.

Prvi koji ga je ugledao pao je u nesvjest, poslije toga su svi opet nastavili da piju povodom “drugog” rođendana njihovog prijatelja.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: