Objavljeno: 06.12.2016 u 11:37 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovaj snimak na Jutjubu ima 20 MILIONA PREGLEDA, a većina ne zna da zapravo gleda JEDAN DIO BEOGRADA

Ovo je vrijeme kad nas šarmantne reklamne kampanje raznih svjetskih i domaćih proizvođača vode u neke bajkovite trenutke.

reklama-zemun-huawei

Praznična reklama jednog svjetskog brenda mobilnih teleona, izdvojila se svojim čarobnim krajolicima i šarmantnom prazničnom pričom, i ne bi to bilo ništa neobično da baš u tom reklamnom spotu ne postoji jedan kadar koji je istopio srca svih Beograđana.

Kadar crkvenog tornja i kućica koje leže na obali rijeke, prekriveni snježnim plaštom i hiljadama lampiona, nije promakao žiteljima Zemuna, koji bi izgleda i ‘vezanih očiju’ prepoznali voljeni Zemun.

Čini se da su reditelji reklame itekako uvidjeli zavodljivu ljepotu dijela srpske prestonice, u čijem kadru ponosno u punom sjaju blista toranj Nikolajevske crkve u Zemunu.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: