Objavljeno: 04.09.2017 u 11:48 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Perišićev suigrač otkrio kako je prijatelju oteo ženu: ‘Sjela je kraj mene bez srama…’ (FOTO)

Priča o ljubavnom trokutu u kojem su bili nogometaši Mauro Icardi i Maxi Lopez te lijepa Wanda Nara već je ispričana mnogo puta.

mauro-ikardi-wanda (1)

Za one koji je ipak nisu čuli, ukratko se može ispričati ovako: Dvojica nogometaša bili su najbolji prijatelji, često su se družili, a onda je Icardi ”oteo” Lopezu tadašnju suprugu te se oženio njome. Naravno, otada više nisu prijatelji, a na utakmici Sampdorije i Intera Lopez se odbio rukovati s Icardijem.

mauro-ikardi-wanda (5)

A nogometaš Intera, u svojoj je autobiografiji otkrio i neke detalje o tom ”preotimanju”.

mauro-ikardi-wanda (3)

“Dan prije krenuo sam na turneju u SAD. Dobio sam poruku od Wande, što me iznenadilo jer obično pričam s Maxijem, a ne s njom. Pitala me mogu li joj kupiti novi iPad u SAD-u, jer nije bio dostupan u Italiji u to vrijeme. No to me potaknulo na razmišljanje. Je li Wanda zaista željela tablet ili je tražila povod da stupi u kontakt sa mnom?”

Kad sam se vratio u Milan, prva stvar koju sam napravio jest to da sam joj se javio. Kako sam joj morao dati iPad, ovo je bila izvrsna prilika. Dopisivali smo se i u to vrijeme smo slobodnije počeli govoriti o nama. Napisala mi je: ‘‘Mauro, Maxi i ja idemo na krstarenje s Gonzalom Bergessijem i njegovom ženom. Zašto ne pođeš s nama?

mauro-ikardi-wanda (2)

“Naravno da sam želio. Dok sam bio sam na drugom katu broda, ležao na krevetu i slušao reggae, Wanda se iznenada pojavila i sjela pokraj mene, bez ikakvog srama. Točno u tom trenutku njezina veza s Maxijem je završila…”, prepričao je Icardi.

mauro-ikardi-wanda (4)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: