Objavljeno: 09.08.2017 u 14:06 | Zanimljivosti | Komentara:

Ova zastrašujuća fotografija je obišla svijet za dan! Jel primjećujete šta je razlog?

Ovo nije photoshop!

Teško je povjerovati da fotografija u nastavku nije pretrpjela promjene u bilo kom programu za uređivanje fotografija. Litica koju vidite na prvi pogled je zapravo jezero u Teksasu, SAD.

Strašno.

sveti-jakov-1

Ovo je “Sveti Jakov” jedinstvena podvodna pećina na svijetu, jer vertikalno ide u dubinu ispod stiena koje se granaju u koridoru pod vodom, nekoliko stotina metara.

Uprkos svom biblijskom imenu, ovo tajanstveno miesto je povezano sa mnogim legendama terora.

Još jedan kadar sa strane.

sveti-jakov-2

Više od 8 ronilaca su poginuli pokušavajući da istraže pećinu. Problem je u tome što se upletu u nekom od uskih prolaza pećina i, pošto je dno pokriveno sa slojevima krečnjaka, lako mogu da se odvoje i da ga zatrpaju praveći usput bjeličastu maglu pod vodom.

I odavde deluje jezivo.

sveti-jakov-4

Međutim, uvijek ima ljudi u blizini jezera koji misle da je relativno bezbijedno da zarone i da plivaju ovdje. Pored toga, iskušenje da skoče u kristalno čistu vodu jezera je preveliko.

Da li biste se vi usudili da zaplivate?

Podijelite ovu predivne fotografije sa prijateljima!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: