Objavljeno: 09.08.2017 u 19:14 | Zanimljivosti | Komentara:

Mislio je da niko ne vidi šta radi starom psu. Zbog jedne slike, njegova priča je obišla cijeli svijet!

Događaj je dirnuo ljude širom svijeta!

Televizijski producent, Dag Deloni, išao je na džoging svojim uobičajenim putem, kroz jedan park u Hjustonu (Teksas).

Nešto u parku je privuklo njegovu pažnju, pa je napravio sliku svojim mobilnim telefonom. Nije ni slutio da će slika obići cijeli svijet i razniježiti milione ljudi.

Na slici je čovjek, koji je kleknuo kako bi pomazio jednog starog psa. Pored njega, bila su kolica za bebe. Međutim, u njima nije bilo bebe!

Bilo je očigledno da čovjek nije vidio da ga je Dag slikao. Dag je svoju fotografiju podijelio na Fejsbuku i napisao:

,,Gotovo svakog jutra džogiram parkom i vidim čovjeka sa kolicima za bebe, ali bez bebe u njima. On svakog dana dovozi u njima ovog jadnog, starog psa, kako bi sjedio u parku, mirisao travu i slušao zvuke oko njega. Na ovoj slici mu daje vodu iz njegove posudice, koju uvijek nosi sa sobom.”

pas-vlasnik-1

Dagovi prijatelji su bili znatiželjni u vezi sa fotografijom. Svi su željeli da znaju nešto više o čovjeku sa kolicima za bebe.

Ispostavilo se da se pas zove Maksimilijan, a svi su ga zvali Maks-Maks. Pas ima 16 godina i živi sa svojim vlasnicima Edijem i Trojem, od kako je bio štene.

Od rođenje, Maks ne vidi na jedno oko, a boluje i od osteoartritisa. Međutim, njegova porodica ga voli više od bilo čega.

pas-vlasnik-2

Svakod dana, Edi je stavljao Maksa u kolica za bebe, dovodio ga u park, omogućivši mu da koliko toliko uživa u životu.

Pogledajte ovu dirljivu priču u videu koji slijedi:

Podelite ovu divnu priču sa prijateljima na Fejsbuku.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: