Objavljeno: 11.07.2017 u 10:32 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Otišla je da proslavi svoj 21. rođendan, a nije ni sanjala da će doživjeti nešto STRAŠNO (FOTO)

Studentkinja Rešam Kan i njen rođak ostavljeni su sa opekotinama koje su im potpuno promijenile lični opis nakon što je im je kroz prozor njihovih kola ubačena kiselina. Sve se desilo na njen 21. rođendan.

resam-kan (0)

Rešam Kan i Džamel Muhktar zadobili su teške opekotine na licui i tijelu, a Muhktar (37) je u stanju indukobavane kome. Rođaci su bilu u kolima, u saobraćajnoj gužvi u istočnom Londonu.

resam-kan (2)

Rešam je u London došla s namjerom da proslavi svoj rođendan, da ide na ručak i u spa-centar. Tog jutra krenuli su na put, slušali su muziku i uživali. Ni slutili nisu šta im slijedi.

resam-kan (1)

Bol od opekotina, kaže Rešam, bio je strašan, gledala je odjeću kako na njoj gori. Ona je studentkinja bisnis menadženta, koja se vratila sa razmjene na Kipru.

Rekla je da je potpuno razorena zbog nesreće koja ju je zadesila i misli da više nikada neće izgledati isto. Policija nije uhvatila krivca i rekla je da se istraga nastavlja.

resam-kan (3)

Prijatelji su postavili njene forografije na GoFundMe stranu da bi pokrili tretmane njenog liječenja.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: