Objavljeno: 11.07.2017 u 11:45 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Istina o tome zašto Ronaldova djeca nemaju mamu

Iako ima prekrasne djevojke, slavni nogometaš koristi zamrznute embrije da bi stvorio svoje savršene mini kopije.

Bilo da mislite kako je Christiano Ronaldo najbolji nogometaš svih vremena ili ne, on nikako nije samo sportska legenda, već globalni brand. Nogometaš koji sam sebe naziva CR7 (po inicijalima i broju na dresu), povećava svoje bogatstvo promocijom na Instagramu, gdje ima 106 milijuna sljedbenika.

Nerijetko te fotografije prikazuju komičnu i narcisoidnu stranu zvijezde koja pozira, a u njegovoj su pratnji često i najpoznatije mlađahne ljepotice.

ronaldova-djeca (1)

No, u cijeloj se slici pojavljuju i djeca, Ronaldo ponosno objavljuje kako je postao otac blizanaca – djevojčice Eve i sina Matea. Osim toga, on je prije šest godina postao i otac Cristiano Jr.

Misterij Ronalda – otkuda mu djeca?

Postoje bezbrojne spekulacije o tome zašto je 32-godišnji Ronaldo i dalje neženja, tračevi o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji (unatoč svim glamuroznim ženama s kojima je viđen) te zašto nogometaš nije obznanio identitet majke njegovih blizanaca?

ronaldova-djeca (2)

Nitko ne zna točno kada i gdje su rođeni, piše Daily Mail.

Slična intriga i dalje okružuje rođenje Christiana Juniora, a očigledno je kako je Ronaldo otac svoje velike obitelji koja funkcionira posve bez majke. Osim njega, koji je posve zauzet treninzima, reklamnim kampanjama i naslikavanjem, djecu očigledno odgaja njegova majka Dolores, sestre Alma i Liliana i čitava vojska dadilja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: express.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: