Objavljeno: 07.10.2016 u 20:10 | Zanimljivosti | Komentara:

OPERISANA MARIJA FERIZOVIĆ: Na korak do novog lica, pogledajte kako sada izgleda!

Marija Ferizović (21), koju je nevjenčani suprug Ahmet Marinković (40) dva dana držao zaključanu u iznajmljenom stanu u Kaluđerici i zvjerski se iživljavao nad njom, operisana je jučer u Kliničkom centru Srbije (KCS). Kako saznajemo, njoj je pod opštom anestezijom operisan nos, a hirurška intervencija rađena joj je i na vilici, na kojoj je bilo i starijih povreda, piše kurir.rs.

- Ljekari su najprije morali ponovo da joj slome nos, čija je kost srasla, a potom da izvrše kompletnu korekciju – kazao je za Kurir izvor iz KCS.

Ferizovićevoj, pored mnogobrojnih povreda koje je imala, najteže su zapravo bile te na glavi, odnosno licu, gdje je imala i opekotine od usijane metalne cijevi, kao i od usijanog žileta, koje je monstrum zagrijavao na ringli.

U bolnicu je jučer primljena sa otežanim disanjem, a zbog povrede vilice teško je govorila i gotovo da nije mogla da jede čvrstu hranu.

marija

- Marija je jučer nakon operacije bila pospana od anestezije i prebačena je na intenzivnu njegu, gdje će biti pod ljekarskim nadzorom. Ljekari su zadovoljni ishodom operacije i vjeruju da će nakon oporavka sve povrede nosa i vilice biti sanirane – dodaje naš izvor.

Ferizovićeva bi nakon kompletnog oporavka trebalo da bude saslušana u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje protiv njenog nevjenčanog supruga vodi istragu zbog nasilja u porodici. On se od hapšenja nalazi u pritvoru.

Marija je jučer pred početak operacije kazala za Kurir da doktori imaju razumijevanja za nju jer su svjesni šta je sve preživjela. U bolnici je s njom i njena majka Elizabeta, koja će se tokom njenog boravka u bolnici brinuti o njenoj djeci.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: