Objavljeno: 26.07.2017 u 12:28 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

OPERISALA SE 60 PUTA DA BI IMALA NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU: A onda je na njima primjetila jednu jezivu stvar! Zaprepastila se!

Elizabet Star (47) dugo je željela najveće grudi na svijetu, i dobila ih, ali sa njima i prijetnju po život. Ova mama dvoje djece imala je preko 60 estetskih zahvata, a između ostalog ugradila je i silikone koji su u međuvremenu proglašeni nelegalnim.

elizabet-star (1)

Sve je počelo kada je imala 25 godina i radila kao model. Htjela je da poveća grudi po svaku cijenu da bi bolje zarađivala, ali onda nije mogla da stane. Pakao je počeo kada je iz bradavica počeo da joj curi silikon.

“Četiri nedelje sam čekala, grudi su me boljele i bile mi crvene, a onda su počele da cure. Pojavila se rupa veličine kovanice i bila sam van sebe”, rekla je Elizabet

elizabet-star (2)

Pokušavala je da popravi stanje kod raznih hirurga, i na to dala preko 200.000 funti. Međutim, konačno je i sama uvidjela da su joj grudi uništene i da će morati da preduzme nešto kod ozbiljnih ljekara. Zato se, kaže, prijavila za učešće u emisiji “Botched”, a uskoro će se saznati koji joj korak ljekari predlažu – ako su imalo ozbiljni, to će vjerovatno biti potpuno uklanjanje silikona.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: