Objavljeno: 11.07.2014 u 9:29 | Zanimljivosti | Komentara:

Ono što ovaj čovek pronalazi na ulicama Njujorka će vas zaprepastiti

Rafi Stepanijan (43) iz Kvinsa prilikom svoje potrage koristi nožić i pincetu i kopa po prljavim trotoarima i kanalima. Ipak, ono što pronađe je od izuzetne vrednosti.

blago

Amerikanac iz Kvinsa Rafi Stepanijan (43) na ulicama Njujorka redovno pronalazi blago! Rafi na ulici nalazi zlato, dijamante, rubine koje potom u juvelirnicama menja za novac.

zlato

Tajna je u tome da on “naoružan” pincetom i nožićem kopa po pukotinama na trotoaru. U njima nalazi sitne komade različitog nakita koje su ljudi izgubili. Ti deliću su pomešani sa prljavštinom.

rufi

- Tu ima delova od lančića, minđuša, broševa, satova. Pali su na tlo i slepili sa prašinom i prljavštinom – rekao je Stepanijan i dodao da je procenat zlata koji pronađe veći nego u rudniku jer je reč o obrađenom nakitu.

- Dovoljno je samo da budete uporni i da klečite. Princip je isti kao kad sakupljate limenke od konzervi koje posle menjate za novac. Jedina razlika je što je nakit sitniji – kaže Rafi.

Pogledajte video:

Izvor: www.telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: