Objavljeno: 10.12.2017 u 14:06 | Zanimljivosti | Komentara:

NIJE NI SLUTILA ZA KOGA SE UDALA: 6 mjeseci nakon vjenčanja je saznala BOLNU ISTINU!

Udala sam se prije samo šest mjeseci i mislila sam da će nam ovo biti najsrećniji dani braka, a slučajno sam otkrila da u stvari pojma nemam za koga sam se udala!

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Imam 29 godina i bila sam uvjerena da sam srećno udata. Za muža sam se udala nakon dvije godine zabavljanja, a onda sam saznala da ima drugu ženu i sina. Inače, oboje smo iz Indije ali živimo u Velikoj Britaniji. Sve sam saznala kada sam slučajno naletjela na mejl namjenjen njemu i toj drugoj ženi, naslovljen na “Gospodin i gospođa”.

Odmah sam mu rekla šta sam našla i briznuo je u plač. Djelovao mi je očajno i priznao mi je da je imao ugovoreni brak u Indiji, ali me je i uvjeravao da tu ženu ne voli.

Zaljubio se, rekao mi je, u mene, i shvatio da želi da bude u braku sa mnom. Vjenčali smo se prije šest mjeseci, i to na brzaka, samo građansko vjenčanje, zbog čega su moji roditelji bili očajni.

Moj suprug kaže da neće reći svojoj ženi za mene, a ja ne znam šta da mislim o tome, znam samo da ne želim da budem njegova mračna tajna – tako glasi pitanje zbunjene čitateljke, a ovako glasi i odgovor psihologa i kolumnistkinje, Didri:

“To nije brak već predvorje pakla. Vaš muž možda zaista i ne voli svoju prvu ženu, ali teško da će se od nje razvesti i teško da će situacija tu ikada biti jasna. Dakle, ako riješite da ostanete sa njim, živjećete u bigamiji.”

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: