Objavljeno: 10.12.2017 u 13:09 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

POJAVILA SE ZABRANJENA SNIMKA Borkinja UFC-a skoro umrla skidajući kilograme (VIDEO)

Poljakinja Joanne Jedrzejczyk, UFC-ova borkinja prije dvije godine pripremala se za borbu protiv Jessice Penne, a na pripremama prolazila je kroz pravi pakao.

poljakinja-u-kadi

Naime, Joanne je za tu borbu morala skinuti čak deset kilograma, a u javnosti se pojavila snimka koja je bila zabranjena od strane UFC-a. Poljakinja se morala znojiti kako bi što prije izgubila na težini, a tjerali su je da konstantno ulazi u punu kadu kipuće vode kako bi dodatno potaknula tijelo na znojenje.

Video je objavljen nakon što je prekinula suradnju s nutricionističkim timom koji se brinuo o njezinoj prehrani. Prije meča s Rose Namajunas zamalo je preminula zbog njihovih čudnih metoda skidanja kilograma.

Takve metode sve su češće u UFC-u, to prolaze gotovo svi borci. Zaista zastrašujuće.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: