Objavljeno: 03.08.2013 u 23:42 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Nesvakidašnje pseće prijateljstvo dirnulo svijet: Gluha Eve i slijepi Dillon su nerazdvojni

Foto: Facebook

Foto: Facebook

KADA je imala samo devet tjedana, poštar je u snijegu pronašao napuštenu i gotovo smrznutu Eve koja je završila u istom azilu u kojem se nalazio i dvogodišnji Dillon kojeg je jedna obitelj ostavila na čuvanju, ali se nikada po njega nije vratila.

No, zanimljivo je spomenuti i to da je Eve gluha i nema jedno oko, a Dillon je potpuno slijep. Osoblje u skloništu za pse Marley’s Mutts, bilo je zabrinuto kako će se slagati zbog svog hendikepa, ali ostali su iznenađeni kada se dogodilo upravo suprotno.

“Mislio sam da će ih njihovi hendikepi odvojiti, ali bila je to ljubav na prvi pogled i profunkcionirali su čim su se sreli”, rekao je Josh Skow za ABC 23.

nerazdvojni-prijatelji-psi-2

Par je vremenom postao nerazdvojan, a međusobno pomažu jedno drugom. Eve zbog hendikepa nikada nije mogla normalno funkcionirati s ostalim psima.

“Dillon i Eve su savršen par i neprestano paze jedno na drugo. Najsmireniji su kada su zajedno. Ona ga vodi, a on sluša za dvoje. Oni su kao Yin i Yang”, piše na Facebook stranici azila.

Osoblje u azilu bilo je zabrinuto tko će udomiti nerazdvojni par jer bilo je teško povjerovati da će čak i jedan od njih zbog hendikepa biti udomljen. No, dvojac ih je iznenadio i u tom pogledu.

Shelley Scudder udomila je Eve i Dillona, a u novom domu društvo im prave još četiri psa, zaručnik i njezin 11-godišnji sin. Čim je vidjela njihovo prijateljstvo, zaključila je da ih ne može razdvojiti.

 

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: