Objavljeno: 19.10.2017 u 10:26 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Nastavnica (32) je mjesecima imala se*s sa učenikom (14): A onda je dječak na suđenju otkrio još GORU stvar koju su ZAJEDNO RADILI

Samanta Kiota (32) iz Kalifornije, udata žena i majka dvoje djece, uhapšena je nakon što je na vidjelo izašla činjenica da je mjesecima održavala se*sualne odnose sa svojim maloljetnim učenikom (14).

nastavnica-ucenik

Mjesec dana pre hapšenja, jedan od učenika prijavio je da je gledao Snepčet profil svog školskog prijatelja kada je na jednom snimku primjetio i Samantu.

Stvar je došla i do suda, a maloljetnik je potvrdio ne samo da je imao se*s sa nastavnicom već i mnogo goru stvar.

- Da, upleo sam se u to žestoko. Imam se*s sa Samantom već par mjeseci, i to u njenoj kući. Često imamo i trojke – izjavio je učenik, dodavši da su svi snimci napravljeni Ajfonom koji je Samanta kupila svom “ljubavniku” od novca svog muža.

Samanta je nakon svjedočenja uhapšena, a mediji pišu da je porodica maloljetnika izjavila da je Samanta pokazala interesovanje za njihovog sina još 2015. godine, a uskoro je počela da im se žali na njegovo “neprikladno” ponašanje. Povjerovali su joj, ali onda je dječak počeo da se sve češće pojavljuje u skupoj odjeći i sa najnovijim telefonima. Inače, on je mjesecima prije svega toga pobjegao od kuće i živio je sa daljim rođakom.

Policija trenutno istražuje da li je Samanta imala odnose i sa drugim učenicima. Određena joj je kaucija od 150.000 dolara, a čeka se nastavak suđenja.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: