Objavljeno: 18.10.2017 u 11:47 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Čuo je neko lupkanje, pa je izašao da vidi šta je to: Ono što je ugledao uplašilo ga je kao nikad u životu! (VIDEO)

Ovaj čovjek je doživio nešto što smo do sada imali priliku da vidimo samo na filmovima. Naime, u ranim jutarnjim satima čuo je neko lupkanje na prozoru. U tom trenutku nije mogao ni zamisliti o čemu se radi, ali kada je izašao iznenadio se kao nikad do sada.

stršljenovi (1)

Dok je spavao, na prozoru se začulo glasno lupanje, koje ga je probudio. Obzirom da se to desilo iznenada i da je bilo poprilično glasno, on je skočio iz kreveta i krenuo prema vani kako bi utvrdio o čemu se radi.

Nakon što je pogledao kroz prozor, mogao je da vidi nešto sasvim neobično, čega nema ni u hororima. Počeo je trljati očii, kako bi se uvjerio je li to zaista vidi ili pak sanja.

Prvo je vidio nekoliko stršljenova na prozoru, ali kada je izašao vani , ugledao je cijelo jato. Oni su pored prozora na njegovom domu, napravili sebi ogromno gnijezdo.

stršljenovi (2)

Ono što je interesantno jeste da tog gnijezda nije bilo u toku dana, nego da su ga čitavog napravile u toku jedne noći. Zanimljivo, zar ne?

Na narednom videu možete da vidite kako je sve to izgledalo:

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: