Objavljeno: 24.06.2016 u 17:44 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Napravile su selfi u avionu i ostale skamenjene kada su primjetile OVAJ DETALJ! (FOTO)

Šeron Hak i njene dvije drugarice su ostale skamenjene kada su primjetile jedan detalj na fotkama sa putovanja.

Ovo izgleda kao običan selfi u avionu koji svako ko putuje napravi bar jednom u životu, i to prije nego što avion poleti. Drugarice na fotki se osmjehuju, opuštene su i spremne su da se dobro provedu.

selfie-avion (1)

Ipak, kada je jedna od njih pogledala sličan selfi koji je napravljen prije dvije godine, ostala je zamrznuta. Šeron Hak iz Njukastla je bila zapanjena kada je vidjela da u zadnjem planu u njihov kadar upada isti čovjek koji je na slici bio i na prvom putovanju.

Ona i njene prijateljice Samanta i Elejn su putovale u Palmu u Španiji na odmor, i pokušale su da se slikaju identično kao prije dvije godine.

selfie-avion (2)

Lik koji je upao na obje slike ima smeđu kosu i oči i smije se iza njih. Najluđe je što su i tada bile u avionu za Palmu.

Šeron je rekla: “Gledala sam fotografije u subotu uveče i shvatila da su obje slike iste, a onda sam pogledala bolje u čovjeka u pozadini i uplašila sam se. Postavila sam to na Fejsbuk u slučaju da umišljam, a onda je stigla gomila komentara od ljudi koji su rekli kako je čudno, uvrnuto, bizarno što je na slikama izgleda isti čovjek. Gledali smo u njega satima i zaista je jako sličan, što je vrlo bizarno.”

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: