Objavljeno: 24.05.2018 u 6:35 | Zanimljivosti | Komentara:

NAPITAK KOJI ČINI ČUDA: Otapa salo, za četiri dana do 10cm manje u struku

Jednostavne namirnice, jeftine također potrebne su za ovaj čudesni napitak..

sasi-voda

Napitak je osmislila Cynthia Sass nutricionistkinja i tvrdi, već nakon četiri dana konzumacije vas može riješiti čak tri kilograma i skinuti 10 centimetara oko struka.

Tu dijetalnu vodu koju preporučuje, možete napraviti sami od jednostavnih sastojaka.

Potrebno vam je: svježi đumbir, svježi listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode, koristite filtriranu, čaša je od 250 ml.

PRIRPREMA

Operite limun, presjecite ga na pola i izvadite sjemenke. Svaku polovinu limuna zasjecite i ubacite u posudu s vodom (8,5 čaša). Limun se ne guli i ne cijedi se sok u vodu. Krastavac ogulite i nasjeckajte na kolutiće i dodajte u vodu. Uzmite 8 do 12 listova svježe mente, operite ih i dodajte i njih.

Ogulite đumbir srednje veličine, isjeckajte ga i dodajte ga u vodu s ostalim sastojcima. Izmješajte sastojke, poklopite i stavite u frižider preko noći. Kad ste žedni pijte samo ovaj pripravak. Bar četiri dana pripremajte svaki dan svježu vodicu i rezultati neće izostati tvrdi Sass.

Pogledajte u videu kako se to radi:

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: