Objavljeno: 29.04.2014 u 19:03 | Zanimljivosti | Komentara:

Najdeblja žena na svetu: Moram da smršam 226 kilograma da bih stala u venčanicu

Ona ne samo što je najdeblja žena na svetu, nego je- verovali ili ne- prava zavodnica. Čeriti Prajs(38) i njen skoro duplo mlađi ljubavnik Toni Sajera(21) planiraju venčanje, ali i da Čeriti smrša.

najdeblja-zena-na-svijetu-udaje-se

Ona ima 346 kilograma i da bi igrala i prošetala do oltara moraće dosta da se pomuči.

- Ne želim venčanje kod kuće. Želim da sama prošetam u venčanici do oltara, a planiram da nosim kaubojske čizme da bi igrala celu noć – rekla je Čeriti koja se već prijavila za rijaliti u kome bi smršala za početak do 270 kilograma koliko je potrebno da išla na gastro bajpas, podvezivanje želudca.

najdeblja-zena-na-svijetu-udaje-se-2

Čeriti, koja je samohrana majka sedamnaestogodišnje devojke Čarli, je u međuvremenu obolela od limfedema, skupljanja tečnosti u tkivima zbog čega na levoj nozi ima veliku oteklinu. Imala je nezgodu, pala je, pa se dodatno sporo kreće, a sve to nije ništa jer ima svoj cilj i želju da uspe.

Inače, ova žena i njen partner su se i upoznali preko Čarli, jer je Toni mlađi brat njenog oca.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: