Objavljeno: 26.06.2016 u 11:16 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Na prvi pogled, samo dva šteneta, ali ono što se dalje dešava je VAN SVAKE PAMETI! (FOTO)

Džošua Fišer i njegova supruga imaju tri preslatka sina. Željeli su da njihova djeca odrastaju uz životinje, ali s obzirom da nije mogao da im priušti konja, odlučio je da udomi dva psa.

veliki-psi (1)

Jedino što im je bilo bitno jeste da će to biti rasa koja prihvata prisustvo djece. Tako, u porodicu su stigla dva nova člana, Ralfi i Bos. Međutim, dogodilo se nešto što niko nije mogao ni da pretpostavi, njigovi psi nisu prestajali da rastu! Ubrzo im je od glave do repa izmjerena dužina od čak 1,8m.

Medvjedi ili psi – na ovo pitanje nije bilo lako odgovoriti. Ralfi i Bos su Njufaundlenderi, psi puni ljubavi i mirne naravi.

veliki-psi (2)

Njihovo porijeklo još uvijek je pod velom tajni. Mnogi smatraju da je ova rasa daleki potomak velikih pasa sjeverno-američkog kontinenta.

Dječica za to nisu marila. Ovi gorostasi njima su ubrzo postali najbolji prijatelji! Lenoks, Kruz und Tegan su fascinirani svojom ”dlakavom braćom”

veliki-psi (3)

Ovi nježni divovi sa njima idu na sva putovanja. Taman su toliki da popune sav slobodan prostor u porodičnom automobilu.

Iz ove perspektive, postaje stvarno jasno koliko su ti psi veliki

veliki-psi (4)

Vidi se da su Ralfi i Bos odmah zauzeli zaštitnički stav prema djeci.. Brinu se o njima, paze ih i brižljivo posmatraju svaki njihov pokret. Igraju se, spavaju u istom krevetu, pa čak i prave nered zajedno.

Ralfi i Bos danas imaju i svoj Instagram profil. Možete pratiti sve dogodovštine u porodici sa dva nevjerovatno neodoljiva člana.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: