Objavljeno: 24.11.2017 u 13:46 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Muž me je oženio zbog OGROMNIH GRUDI: One od tada NISU PRESTALE DA RASTU, i sada smo oboje očajni jer izgledaju OVAKO

Danijel Matijer (31) muku muči sa grudima koje ne prestaju da rastu od njenog 11. rođendana.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Jedva sam dojila sina Džeka i kćerku Vilou jer bi im moja dojka potpuno pritisla lica i stalno sam bila u strahu da ću ih ugušiti. Cijelu trudnoću sam se zaricala da ću ih dojiti ali prosto nisam mogla, plašila sam se – kaže Danijel, dodajući i da i kada bi pokušala da doji u javnosti, to nije mogla jer ogromne grudi nikako nije mogla da sakrije.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Slomilo mi je srce saznanje da ne mogu da dojim rođenu djecu, i tada sam poželjela da odem na operaciju – kaže ova majka.

Njoj inače grudi bez prestanka rastu od 11. godine, i kaže da su i danas iz godine u godinu sve veće.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Zbog njih imam jezive bolove u leđima i i dalje ih se stidim kao tinejdžerka jer svi pilje u njih. Probala sam sve, čak sam jednom i drastično smršala, a grudi se nisu smanjile ni za broj! – uvjerava ona, dodajući i da, kada je imala propisnu težinu, bez viška, grudi su uvijek bile ogromne.

- Muž je, kada me je upoznao, bio oduševljen njima, a sada se i on slaže da treba da ih smanjim jer mi smetaju u svakodnevnim aktivnostima – dodaje Danijel.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Zato je Danijel otvorila na internetu stranicu za donacije. Treba joj, kaže, tri i po hiljade funti da bi se operisala u Poljskoj, jer je tamo jeftinije.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: