Objavljeno: 24.11.2017 u 13:55 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Komšijama je izgledao kao normalan dečko. Kad su saznali šta je radio 3 godine, BILI SU ZGROŽENI!

Bredli Habard (23) iz Floride (SAD), uhapšen je zbog se*sualnog zlostavljanja pit bula u periodu od oko 3 i po godine. Vlasnica psa je posvjedočila da je Habard silovao njenog psa više od 100 puta. Kako je rekla, nije htjela da ga prijavi i napravi mu nevolje.

Bredli Habard

Bredli Habard

Vlasnica je često prisustvovala ovim scenama, slušajući svog psa kako cvili.

Konačno je odlučila da silovatelja prijavi, kad ga je zatekla kako siluje njenog psa u spavaćoj sobi. Veterinari koji su pregledali psa, ustanovili su da ima povrede koje odgovaraju se*sualnom nasilju.

Zločinac

Komšije su bile šokirane ovim događajem, Bredli je djelovao kao normalan i pristojan mladić. Nedavno mu je izrečena presuda, po kojoj je Habard osuđen na kaznu od 12 godina zatvora.

Foto ilustracija

Foto ilustracija

Nažalost, životinje su takođe žrtve se*sualnog zlostavljanja, a za loše ljude, to je postao unosan biznis.

Podijelite vijest sa prijateljima na Fejsbuku, apelujte na humano ponašanje.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: