Objavljeno: 18.02.2018 u 13:04 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Muškarci pred njom padaju KAO POKOŠENI: Kupuju joj SKUPOCJENOSTI i ugađaju joj na SVE NAČINE – a sada je otkrivena njena MONSTRUOZNA TAJNA

Godinama je Don Braun iz Klivlenda muškarcima u svom životu podvaljivala laži i sa njima se izvlačila. Vrtila je uvijek dva scenarija – trudnoću ili rak, a muškarac za muškarcem padao je na njene laži. Ukupno sedmorica njih.

don-braun (1)

Sedam puta se udavala, i svaki novi brak sklapala bi istog dana kada je prethodni okončan. Samo jednom dopustila je da od razvoda do sljedećeg braka prođe više od mjesec dana.

- Upoznao sam je na jednom sajtu i odmah se zaljubio do ušiju. Izlazili smo svega dva mjeseca kada mi je rekla da je zatrudnila, i to sa trojkama. Ali to nije sve. Rekla mi je i da joj je dijagnostikovana leukemija – prisjeća se Džared Ho, jedan od njenih muževa.

Kako se osjećao odgovornim za sve, brzo je organizovao vjenčanje. Datum je bio 3. maj a Džared pojma nije imao da je Don svoj prethodni brak okončala svega dan ranije.

Svoju novu suprugu obasipao je skupocjenim poklonima, kao i svi njegovi prethodnici. Par desetina hiljada dolara potrošio je na Don za par mjeseci poznanstva, i nije jedini.

don-braun (2)

Međutim, uskoro je Džared počeo da sumnja. Don mu je redovno pokazivala ultrasonografske snimke trudnoće, ali njemu je sve nekako djelovalo lažirano. Na kraju ih je pokazao svojoj majci, inače medicinskoj sestri. Ona je primjetila da su bebe sa snimka mnogo razvijenije nego što bi trebalo da budu u tom mjesecu trudnoće.

- Sjajno je vrdala i izmišljala razloge zašto ja ne mogu da odem sa njom na pregled. Taman kada zakažemo, ona mi kaže da je ljekar odložio. Na kraju mi je prekipjelo pa sam pozvao bolnicu i shvatio da nikada nije bilo tamo – prisjeća se Džared. U tom trenutku bili su vjenčani dva mjeseca, i on je samo spakovao stvari i otišao.

Uskoro su bili i pred sudijom za razvode, a ona se tada pojavila u društvu novog muškarca, sa novim vjereničkim prstenom.

- Od tada nisam razgovarao sa njom, ali uvijek sam se pitao kakvu prevaru sprema. Svaki put kada bi se pojavila vijest da je neka trudnica kidnapovana, pomislio bih da je Don odgovorna za to – kaže ovaj muškarac. Šta se sve tačno dešavalo u svim njenim brakovima nemoguće je saznati jer je njene bivše muževe uglavnom sramota da pričaju o tome.

don-braun (3)

A njegove brige nisu bile preuveličane, jer još od 2001. godine, kažu iz bolnice u Fervjuu, Don je pokušavala da otme novorođenče, a prošle nedelje je ista ova bolnica okačila obavještenje sljedeće sadržine.

- Molimo vas da obratite pažnju na ženu po imenu Don Mari Braun, koja se koristi lažima da je trudna, i mogla bi da pokuša da vam otme dijete – kaže se u flajeru koji kruži bolnicom.

Ova žena trenutno odbija da komentariše svoj slučaj, a isto važi i za njenog advokata.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: