Objavljeno: 07.02.2017 u 17:02 | Zanimljivosti | Komentara:

MLADEŽI NA TIJELU OTKRIVAJU VAŠU SUDBINU: Evo šta znači kad se nalazi na obrazu, a šta na dlanu ili stopalu!

Mladeži na našem tijelu su sasvim normalna stvar i svaka osoba ih ima na različitom mjestu. Međutim, ako se nalaze na nekim specifičnim mjestima na tijelu, vjeruje se da imaju posebno značenje.

mlades

Evo kojih sedam mjesta je u pitanju:

1. SLJEPOOČNICA – Mladež na ovom mjestu govori o putovanjima, tačnije o tome da ćete u životu dobijati brojne prilike da putujete, bez obzira da li je u pitanju posao ili užitak.

2. IZMEĐU OBRVA – Mladež na ovom dijelu tijela govori o vašim poslovnim poduhvatima. Ambiciozni ste i vrijedno radite na povišicama.

3. IZMEĐU OKA I OBRVA – Ukoliko imate mladež baš na ovom mjestu to znači da ste stabilnija osoba koja se lahko adaptira. Tražite dom i dobri ste sa ljudima, veoma lako postajete vođa.

4. NA GORNJOJ USNI – Ovaj položaj odaje da vas najviše zanima gdje ćete ručati, šta ćete obući i kako ćete izgledati. Jako ste popularni!

5. OBRAZ – Označava dobru poslovnu priliku ili poziciju za uvećanje bogatstva.

6. NA DLANU – Nikada nećete biti bez novca, pametni ste, ambiciozni i imate poziciju poslovnog lidera.

7. STOPALA – Često putujete, uživate u stranoj kuhinji, popularni ste i voljeni.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: