Objavljeno: 07.02.2017 u 12:03 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

PREPOLOVILA SE: Niko nije mogao da je prepozna, a nećete NI VI! (FOTO)

Imala je jedan cilj, da na vjenčanju izgleda lijepo. Dženifer Ginli (26) iz Velike Britanije, odlučna u tome da taj cilj i ispuni, okrenula se dijeti. I uspjela je, za godinu dana je sa 120 kilograma došla do težine od 63 kilograma.

dzenifer-ginli-kilogrami (1)

Dženifer, kako je izjavila, nije željela da izgleda kao ogroman komad čipke.

Nevjerovatan rezultat koji je postigla za rekordno vrijeme učinio je Dženifer neprepoznatljivom.

Od djevojke koja je uživala u nezdravoj hrani i koja nije marila za količinu svojih porcija, Dženifer se pretvorila u djevojku koja danas i te kako pazi šta jede.

Kako je uspjela da srmša 57 kilograma? Brzu hranu, slatkiše i gazirane napitke zamenila je zdravom alternativom. Dženifer je nekada jela sve što bi joj palo pod ruku, tu naviku je promijenila.

dzenifer-ginli-kilogrami (2)

Kako bi što prije došla do cilja, obratila se za savjet organizaciji “Slimming World” koja posebnim programima ishrane pomaže ljudima da izgube višak kilograma.

Veliku podršku joj je pružao dečko sa kojim je u vezi 11 godina. Dženifer ga je zamolila da odloži planove o vjenčanju dok ona ne smrša, i on je tu njenu želju ispoštovao.

“Uspjela sam da dođem do željene kilaže pred sam Božić i tada me je Luk zaprosio. Bilo mi je tako nevjerovatno da kažem “da” bez razmišljanja o svojoj težini. Jedva sam dočekala da krenem u kupovinu vjenčanice – rekla je za “Insider”

dzenifer-ginli-kilogrami (3)

U vjenčanici je izgledala sjajno, onako kako je i željela.

Zbog uspjeha koji je postigla časopis “Slimming World” proglasio ju je “Miss Slinky 2017″. Posvetio joj je naslovnu stranu.

Dženifer danas svojom pričom inspiriše mnoge.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: