Objavljeno: 23.11.2014 u 9:23 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Mislio je da mu lopov provaljuje u kuću, no nećete vjerovati šta se zapravo dogodilo…

Jedan korisnik popularne internet stranice Reddit doživio je jedan jako neugodan i stresan trenutak. Naime, početkom ove sedmice dok je radio nešto po svojoj kući, krajičkom oka je ugledao nešto sasvim neobično.

Bila je to sjena koju je vidio kroz prozor i koja se kretala naprijed i nazad od njegovog prozora do vrata, tako da je to izgledalo kao da neko viri i želi da provali u njegov dom.

Evo šta je vidio dok je sjedio za svojim stolom. Izgleda kao da neko gleda kroz prozor

provalnik-kuca (1)

Da li je to provalnik, ili možda ubica sa sjekirom? Ne bismo željeli da saznamo

provalnik-kuca (2)

Šta radi? Ovo sada izgleda jezivo

provalnik-kuca (3)

Ovo je trenutak kada bi ja lično zvao policiju ili krenuo da bježim

provalnik-kuca (4)

“Halooo, jel ima nekoga u kući”?

provalnik-kuca (5)

Prilično smo sigurni da na ovaj način počinje većina filmova o serijskim ubicama. Zašto ovaj momak i dalje slika mobitelom umjesto da bježi?

provalnik-kuca (6)

Oh, čekajte sekundu! Ispalo je da je sjena zapravo samo neko ko je radio na krovu njegovog komšije…ipak, i dalje prilično zastrašujuće

provalnik-kuca (7)

I dalje ne razumijemo zašto je stajao i slikao svo vrijeme, a izgledalo je kao da neko provaljuje u kuću. Moramo priznati da je sjena lika izgledala prilično uvjerljivo.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: