Objavljeno: 23.11.2014 u 9:12 | IT / Tech, Zanimljivosti | Komentara:

FB TRIK: Kako pročitati poruku a da pošiljalac ne dobije SEEN (VIDEO)

“Seen” na Facebooku mnogima predstavlja veliki problem. Kolko puta ste željeli da vidite šta vam neko piše a da taj neko ne vidi da ste vi pročitali. Nixa Zizu je za vas našao foru koja će vam sigurno pomoći.

Koliko puta ste i sami “blehnuli” u FB chat i čekali da se pojavi “seen” ikonica? Da li vas nervira kada morate nekom da objašnjavate što mu niste odgovorili na poruku kada ste je vidjeli.

Postoji i trik da postavite poruku kao nepročitanu, ali ako osoba sa kojom pričate ima otvoren prozor može primjetiti kratkotrajni “seen”, te nakon toga da je nestao, što znači da je ignorišete. A to ne želimo :)

Moramo da priznamo da nam je Facebook poprilično zagorčao život. Ali Nixa Zizu, zvijezda Youtube-a nam je pokazao jednu zgodnu foru kako da zeznemo facebook. Pogledajte:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: