Objavljeno: 01.10.2015 u 10:02 | Zanimljivosti | Komentara:

Mislila je da nosi trojke, ali lekari su na ultrazvuku otkrili nešto DOSAD NEVIĐENO!

Sara i Bil Umbirovic iz Amerike, zajedno su već godinama, koliko i pokušavaju da dobiju dijete. Sara je očajnički željela da zatrudni, ali bezuspješno!

Rješenje su pronašli u procesu vantjelesne oplodnje, kada je od četiri fetusa samo jedan preživio. Tada se rodio njihov sin.

majka-trojke-1

Sretni roditelji tu nisu htjeli da se zaustave. Ponovo su odradili vantjelesnu oplodnju, u nadi da njihovom sinu dodijele brata ili sestru.

Sudbina je ovaj put bila još darežljivija. Devet mjeseci kasnije, na svijet su došla još tri dječaka.

majka-trojke-2

Sara je ovoga puta još jače željela bar jednu djevojčicu. Vještačkom oplodnjom, u njenu utrobu postavljeno je dva jajašca, koja će se razviti u djevojčice.

Ali, dogodilo se nešto na šta ni ljekari nisu računali!

majka-trojke-3

Na ultrazvuku, izbrojana je ne jedna, ne dvije, već tri žive bebe. Jedan od embriona se podijelio na dva dijela, uzrokujući da Sara bude trudna sa dvije bliznakinje i još jednom djevojčicom.

majka-trojke-4

Pravi blagoslov!

majka-trojke-5

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: