Objavljeno: 10.05.2016 u 8:04 | Zanimljivosti | Komentara:

MAJKA ZANIJEMILA: Promatrala djecu u sobi, napravili su ovo čak 28 puta…

Mlada mama iz Kalifornije učinila je nešto što je prije bilo sasvim normalno, no danas je pravi sociološki eksperiment. Njeno malo istraživanje ubrzo je postalo viralno. A sve što je napravila je sjela u sobu svojih blizanaca i gledal ih kako se igraju.

uradjeno

Brandie, mama Blainea i Rylieja svojim je pokusom skrenula pozornost na to koliko tehnologija uništava život, prenosi Littlethings.com.

“Dok sam sjedila tiho u kutu sobe promatrala sam koliko puta su me pogledali, iz različitih razloga: da vide jesam li vidjela njihov novi superkul podvig, očekujući odobrenje ili negodovanje za ono što su trenutno činili ili da vide moju reakciju” napisala je Brandie i odmah postavila znakovito pitanje:

mama

“I pritom sam se upitala – kakvu bi im poruku poslala da sam u tom trenutku gledala mobitel”

“28 puta bi se moji anđeli pitali je li mi Internet važniji od njih. 28 puta moji dečki ne bi dobili pozornost i pažnju za kojom većina odraslih čezne. 28 puta moje ljubavi bi se pitale jesu li emotivno same. 28 puta bih uvjerila moju djecu da je jedino važno onakav kakav si na društvenim mrežama” zgraža se mama.

mama-djeca

“U svijetu u kojem nas prihvaća onakvima kakvima nas drugi vide, a ne onakvima kakvi uistinu jesmo; u svijetu u kojem vlastitu vrijednost mjerimo brojem fanova i lajkova; u svijetu u kojem SMS-ovi iz susjedne sobe zamjenjuju kvalitetno druženje s najdražima, apeliram – budite drugačije” zavapila ne Brandie.

“Molim vas, ostavite svoje gadgete i provodite vrijeme s obitelji i najdražima. Iduća generacija djece računa na nas da ih podučimo kako biti odrasli; nemojte stalno “visjeti”na društvenim mrežama. Nikad ne znate tko gleda i kakvu poruku šaljete”, zaključuje mama.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: