Objavljeno: 09.05.2016 u 17:35 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

LEŽALA JE NA ULICI BEZ SVIJESTI: Ono što su joj vidjeli u pantalonama, sve ih je duboko potreslo!

Ešli je jedna preslatka djevojka, rođena sa srčanom manom! Odrastala je sa činjenicom da možda nikad neće moći da ima djecu, jer bi njena trudnoća bila isuviše rizična za nju, ali i za bebu.

djevojka-beba (1)

Sa 22 godine, situacija se još više pogoršala. Imajući krvne ugruške, činilo se nemoguće da će iznijeti trudnoću. Uprkos svim mjerama kontracepcije, u jednom trenutku, Ešli je primjetila da joj ciklus kasni… Jedne noći, probudila se sa užasnim bolom u stomaku.

Mislila je da se radi o krvnom ugrušku i otišla je pravo u bolnicu. Međutim, već na ulici ispred kuće, pala je u nesvijest. Srećom, pronašao ju je susjed, ali tek nakon pola sata. Uveo ju je u kuću i pozvao Hitnu pomoć. Kada su stigli, postavili su šokirajuću dijagnozu: Ešli je trudna! I to nije sve – ona samo što se nije porodila!

djevojka-beba (2)

Njeno opšte zdravstveno stanje činilo je porođaj veoma rizičnim. Njene pantalone bile su natopljene, uslijed pucanja vodenjaka. Nije bilo vremena za bolnicu, porođaj je morao odmah da se obavi!

djevojka-beba (3)

Kad se osvjestila, Ešli je već mogla u naručje da uzme svoju tek rođenu kćerkicu, koja je morala biti odvedena u inkubator, jer je rođena deset nedelja prije termina!

Mnogi se pitaju kako je uopšte moguće da Ešli nije primjetila da je u drugom stanju!

djevojka-beba (4)

Brzo se oporavila, a njena kćerkica Odri, uskoro će se pridružiti svojoj mami u toplom domu. Za sve to vrijeme ugojila se svega 4,5kg i nije imala simptome kao što su jutarnje mučnine ili raspoloženja.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: