Objavljeno: 14.02.2018 u 13:43 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Majka se šokirala: Kći joj više nije ovako izgledala nakon povratka od maćehe

Christin Johnson podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku što se dogodilo s kosom njezine kćeri dok je bila kod oca i maćehe.

djevojka-kosa

Jedna majka iz Ohija objavila je na Facebooku nekoliko fotografija svoje kćeri, što je na kraju rezultiralo policijskom istragom.

Christin Johnson podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku što se dogodilo s kosom njezine kćeri dok je bila kod oca i maćehe. ”Ovako je moja kći izgledala u nedjelju kada sam je odvezla, a ove dvije fotografije su od danas, kada su mi je dovezli natrag… I to zato što sam joj stavila pramenove na kosu za njezin rođendan”, napisala je Christin uz fotografije. Na jednoj njezina kći Kelsey ima dugu kosu, a na drugoj je sasvim kratko ošišana.

Status je izazvao burne reakcije i podijeljen je preko 25 tisuća puta uz tisuću komentara u kojima se kritizira Kelseyin otac i maćeha. Nakon toga njihov bijes prelio se i na Facebook profil maćehe kojoj su ispod fotografija pisali komentare poput: “Baš je lijepo imati dugu kosu, zar ne? Zašto imaš dugu kosu, ošišaj se…”

”Srećom živi izvan države, voljela bih joj osobno ošišati glavu. U Teksasu je to što je učinila napad. Ona nije moja kći i ne poznajem je, ali tako sam ljutita”, još je jedan u nizu komentara.

Sada se u cijeli slučaj uključila policija koja istražuje je li u ovom incidentu bilo zlostavljanja djeteta, piše BuzzFeed.

Kelsey je u međuvremenu majčina prijateljica pozvala u svoj salon kako bi si izabrala periku koju će nositi dok joj kosa ne izraste. Djevojka je u salon došla s kapuljačom na glavi i bilo joj je neugodno, a kako je ispričala njezina majka, kada su joj stavili periku i našminkali je, vratio joj se osmijeh na lice.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: