Objavljeno: 26.12.2017 u 14:08 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

LJEKARI SU REKLI DA ĆE ŽIVJETI JOŠ 4 SATA, a onda je njen suprug uradio nešto što joj je spasilo život

Nikada ne znamo šta nas čeka i kada nam se život može iz korijena promijeniti. Upravo je ovo jedan od najboljih primjera kako iz čista mira može sve da krene nizbrdo.

dona-feris (1)

Dona Feris živi u Velikoj Britaniji. Jednog dana je osjetila užasne bolove u leđima, koji više nije mogla trpiti, pa je odlučila da ode na pregled kod ljekara. Poslije pregleda ustanovljeno je da su joj bubrezi prestali raditi, odnosno da otkazuju.

Poslije toga morala je da ide svakodnevno na dijalizu, ali to joj nije mnogo pomagalo, jer se moglo primjetiti kako joj je iz dana u dan sve gore.

Obzirom da joj je bilo zdravstveno stanje lošije, otišla je sa suprugom na kontrolu.

dona-feris (2)

Ljekari su se šokirali nakon što su pregledali njene nalaze.

Otkrili su da joj je neophodna transplatacija bubrega, te ukoliko to ne učine u najkaćem roku, moguće je da umre u roku od četiri sata.

Čim je to čuo, Karl inače suprug Done , odlučio je da postane njen donor. Šanse su bile samo 50%, ali srećom njegov bubreg je odgovarao i operacija je odmah obavljenja. Dona se mjesecima oporavljala, kako ni danas izgledala dobro.

Počeli su razmišljati o tome da prošire svoju porodicu, nakon gotovo godinu dana borbe.

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: